Плати после изработка на сайт или онлайн магазин

Плати после изработка на сайт или онлайн магазин

Плати после изработка на сайт или онлайн магазин

Плати после изработка на сайт или онлайн магазин до 15 календарни дни след започване на проекта с 0 лева оскъпяване,  благодарение на най-новата услуга „Плати После“, предоставена от Кредисимо АД.

Скъпи клиенти,

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават няколко дни.

Вече имате възможност да поръчате услугите на ЕМ ДИЗАЙН НЕТ  чрез системата за отложени плащания Плати После – правите поръчка днес, а плащате до 15 дни след датата на доставка без никакво оскъпяване. А след изтичане на гратисния период,  сумата може да се разсрочи по желание на клиента.

Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат.

Плати После е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента.

Ако Вие сте над 21 години, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 – 1500 лв., то покупка с Плати После е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане Плати После?

  1.  Избирате услугите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.
  2. От възможните опции за плащане, изберете Плати После и натиснете бутона „Поръчай“.
  3. Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане Плати После. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.
  4. До минути получавате становище за одобрение за покупка с Плати После.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

Поръчайте нашите услуги сПлати После – 100% сигурно, 100% удобно!

Повече информация за услугата и често задавани въпроси може да прочете тук: www.platiposle.bg/faq

Общи Условия

Получавай новини и промоции

Посетете EM Design Net в ShopMania Изработка на сайтове в Пловдив в BGtop.placeholder. Изработка на сайтове в Пловдив в BestBGSite.com. . Гласувай за тази страница в Българския ТОП
Top