Какво е адаптивен уеб дизайн

Какво е адаптивен уеб дизайн?

Какво е адаптивен уеб дизайн?

Разберете какво е адаптивен уеб дизайн

Изработка на сайтове с адаптивен дизайн в Пловдив

Може би сте чували за понятието „подходящ за мобилни устройства“, но адаптивен уеб дизайн обхваща много повече от това. Тези дни, хората могат да сърфират в мрежата с помощта на много неща – от телевизор до  Смарт часовник. Адаптивния уеб дизайн (Responsive Web Design) включва изграждане на уеб сайт, така че оформлението да адаптира към размера на екрана. Ако преглеждате уеб сайт с широкоекранен монитор, може да видите три колони на съдържание наведнъж, докато сайтът ще покаже само една колона на смартфон.

Защо е важен адаптивния уеб дизайн?

Едно от многото предимства, които предлага отзивчив уеб сайт означава, че не е нужно да се поддържа две версии на вашия сайт. В миналото, разработчиците използват за отклоняване на трафика към настолните версии и мобилни версии на уеб сайтове. За съжаление, това разделяне означава, че всяка версия трябва да бъде актуализирана, преработена, и да се поддържа отделно. Ако потребител на сърфиращ на компютър преминава към мобилната версия и не е успява да намери едно и също съдържание в сайта, той или тя вероятно никога няма да преразгледат този сайт.

С адаптивен уеб дизайн, имате само един сайт, който се адаптира към което устройство се използва, за да го видите. Това означава, че докато дизайнът може да се измести, съдържанието ще остане последователно, без значение от устройството. Някои посещава вашия сайт на компютър по време на работа, а след работа може да се върне към Вашия сайт на неговия или нейния телефон или таблет у дома.

Какви други предимства дава адаптивен уеб дизайн?

Значително предимство е, че отзивчивите (Мобилни) сайтове имат огромно предимство пред неотзивчиви сайтове що се отнася до търсачките. Търсачките като Google предпочитат отзивчиви уеб сайтове и ги класират по-високо от неотзивчиви сайтове. Ако SEO (СЕО Оптмимизация) е важна за вас, тогава Ви трябва адаптивен уеб дизайн.

Изработката на сайт с адаптивен уеб дизайн е от изключително важно значение в наши дни за всички настоящи и бъдещи сайтове. Според изледванията 40% от анкетираните заменят своите настолни компютри или лаптопи с таблет. 56% от потребителите на смартфони и 73% потребителите на таблети правят покупки на стоки онлайн през своите мобилни устройства. Числата водят до един извод: ако Вашият сайт не е отзивчив, ще загуби трафика на Вашите конкуренти, които използват адаптивен уеб дизайн.

Независимо от вашия бранш, професия, или публика, вашия бизнес винаги ще се възползва от уеб сайт, който изглежда страхотно на всяко устройство. В ЕМ ДИЗАЙН НЕТ, ние правим адаптивен уеб дизайн – приоритет. Всеки сайт, който ние създаваме е изработен, така че да изглежда страхотно на всяко устройство. Свържи се нас, за да разберете как можем да Ви изградим отзивчив сайт с адаптивен дизайн на цени от 350 лева.

Изработка на сайтове с адаптивен дизайн в Пловдив на ниски цени

 

Не се колебайте да се свържете с нас на ☎ 0886 80 50 55 или направете запитване от контактната форма

Виж също:

Изработка на сайтове в Пловдив в BGtop
Top