Изработка на сайтове за малкия бизнес

Изработка на сайтове за малкия бизнес

Изработка на сайтове за малкия бизнес

Изработка на сайтове за малкия бизнес на супер цени

Изработка на сайтове за малкия бизнес на ниски цени

Вашият сайт е важна част от вашия бизнес, важно е да му се обърне вниманието, което заслужава. Ние многократно сме виждали добри сайтове да осигуряват отлични резултати за малките предприятия, които са пропилели много време и пари за неефективен маркетинг. Прочетете цялата статия, за да разгледате съществените 11 елемента, които вярваме, че работят перфектно за малки бизнес уеб сайтове.

11 елемента за успешен уебсайт

Перфекто представяне бизнеса Ви

Проучванията показват, че посетителите на уебсайта прекарват средно по седем секунди или по-малко от 90% от сайтовете, които посещават. Това означава, че имате само няколко скъпоценни секунди, за да разберат кой си, какво правиш и защо сте най-добрият избор. Уверете се, че потребителя ще види най-важната информация за Вас в началната страница. Затова е важно тази информация да е представена по най-добрия начин, за да може посетителя на сайта да види Вашата компания в най-добрата и светлина.

Вашето лого, слоган и първите две изречения на вашия сайт трябва да са ясни и да представят марката Ви с доверие. Именно затова представената информация трябва да бъде кратка и завладяваща.

Призив към действия

Ясен призив към действия

Когато собствениците на малък бизнес питат: „Защо моя сайт не е работи за мен, както очаквам?“ Отговорът най-често е липса на покана за действия. Най-общо поканите за действие включват телефонни номера и „купи сега“ бутони, но те също могат да бъдат по-фините действия за насърчаване на посетителите към следващата стъпка. Покана за действия имат за цел да ангажира посетителите си и ги води по пътя към реализация. Посетителите на вашия сайт се нуждаят от специфична информация, преди извършване на покупката или запитване. Поканите за действие леко ги водят през Вашия сайт по начина, по който Вие искате до предоставянето на информацията, която търсят.

Уверете, че Вашият телефонен номер е на видно място на всяка страница на вашия сайт. Поставете си връзки в футъра на всяка страница, заедно с линкове към най-ценното Ви съдържание. Това е още по-важно за мобилни уебсайтове, където потребителите просто търсят бърз телефонен номер или адрес.

Проследяване на реализациите

Ние говорим за проследяване на реализациите до върха, защото много често се пренебрегва. Изключително важно е да се знае колко запитвания и продажби получавате чрез уебсайта си, от къде идват тези посетители в сайта и каква е цената, която е платена за тяхното посещение на сайта Ви. Това Ви дава възможност за точно измерване на разходите си за маркетинг, оценка на успеха, подобрения или изменения в уебсайта си дизайн или онлайн маркетинг, и в крайна сметка се измери цялостния успех на Вашия уеб сайт.

Двете най-големи грешки Направените с малък бизнес За нас страници е, че те често са скучни, и те не са за клиента. Тя може да изглежда контра-интуитивно да напише За нас страница, че е повече за клиентите си от компанията, но има добра причина за това.

Създаването перфектна страница За нас

Създаването перфектна страница „За нас“

Двете най-големи грешки в правенето на страници ‘За нас’ е, че те често са скучни, и не са за клиента.

Вашата фирма съществува за клиентите си. Така че, като логично продължение, Вашата ‘За нас‘ страница е за вашия клиент. Това не е да се каже, че не трябва да се създаде интригуващ портрет на личностите, които стоят зад Вашата организация, защото потенциалните Ви клиенти искат да знаят с кого ше работят, но те също искат да знаят как тези хора ще направят живота им по-добър. Вашият страница ‘За нас‘, като останалата част от вашия сайт, трябва да представи цялата информация в контекста на това как посетителите да останат доволни.

Предоставете висококачествено съдържание

Предоставете висококачествено съдържание

Качественото съдържание е от жизненоважно значение за маркетинговите Ви усилия и без него не можете да разкажеш историята си, да привлече целевия пазар или да обясните проблемите, които решавате и как да ги решите. Всички елементи от Изработката на Вашия сайт до Вашия имейл бюлетин трябва да бъде полезно, информативно и ангажиращо. Направете го лесен за четене, доставен на порции и честоти, които съответстват с интересите на клиентите Ви.

Вашето съдържание е жизнено важен инструмент, който води посетителите към покупката и тя трябва да работи заедно със своя дизайн и марка, за да се осигури безпроблемно и завладяващо преживяване. Висококачествено съдържание демонстрира власт и почтеност и посетителите са по-склонни да купуват от фирми, които инвестират време и усилия в споделянето на своето послание по един интелигентен и привлекателен начин.

Уеб дизайн в Пловдив

Прекрасен Уеб Дизайн

Посетителите ще бъдат по-склонни да останат на вашия сайт, ако той има естетичен вид и е визуално интересен. Те също така е по-вероятно да се върнет и да споделят Вашия уебсайт. Визуално завладяващия уеб дизайн веднага представя качествено Вашата компания и Вашия продукт.

Уеб дизайна има значително въздействие върху емоционална реакция на посетителя. Ако вашият сайт е с посредствен външен вид подсъзнателно посетителите ще възприемат Вашата фирма за посредствена.

Логическа гледна точка на посетител User Experience

Логическа гледна точка на посетител (User Experience)

Ако вашият сайт е изграден около цел и гледна точка на посетител, той ще насърчи взаимодействието и подобряване на реализацията. Задайте си въпроса „Защо те идват към Вашия сайт на първо място?“ На какви въпроси ще отговоря Вашия сайт. Опитайте и ще видите Вашия сайт от тяхна гледна точка, за да се създаде едно преживяване, от което се очаква доставя правилните решения.

Много е важно Изработката на сайта да се изгради така,че да е лесно за посетителите да получат достъп до необходимата им информация, независимо дали това е информация за контакт, продуктови спецификации или цени. Най-важното – потребителското преживяване е осигуряване на това, което е необходимо преди дори потребителите да си помислят, че имат нужда от това.

Какво е адаптивен уеб дизайн

Уеб дизайн за мобилни устойства (Responsive Design)

25% от хората в интернет в даден момент използват смартфон или таблет. Нещо повече, изследванията показват, че потребителите на таблети се увеличават с по-високи темпове от потребителите на настолни компютри. Това доказва, че вашият сайт трябва да бъде не само видими, но оптимизиран за мобилни устройства.

Адаптивния дизайн е гарантира, че без значение какво устройство някой използва, вашият сайт доставя съдържанието по най-ефективен начин. В никакъв случай мобилни посетителите не трябва да бъдат оставени със стандартната десктоп версията на сайта. Десктоп сайтове са неудобни на мобилни устройства, което ги прави трудни за навигация , търсене в менюта, кликане на връзки или общо взето потребителите да намерят това, което търсят.

Здрава CMS и стабилна структура

Здрава CMS и стабилна структура

Платформата, на която Вашият сайт е изграден, ще има огромно въздействие върху неговата използваемост, както и ефективно да актуализира съдържанието и да взаимодейства с посетители. Ние не преувеличаваме колко важна е тази структура в изпълнението на Вашия сайт. Това е особено важно за сайтове за електронна търговия.

При избора на система за управление на съдържанието (CMS) с вашия уеб разработчик търсят следното:

  • Достъпен от всички устройства
  • Бързо зареждане на съдържанието
  • SEO – СЕО Оптимизация
  • Голяма общност от потребители и разработчици (например WordPress)
  • Софтуерът да се обновява активно от разработчиците

 

Планирането на Маркетинг стратегията за малки фирми

Онлайн присъствие не е достатъчно, за да се генерират запитвания и продажби. Имате нужда от стратегия за работа как най-добре да се излъчи съдържанието, привличане, търсене, трафик и конвертиране посетителите в клиенти. Има много опции, достъпни за Вас, включително заплащане на клик (PPC) реклама, СЕО оптимизация за търсещи машини (SEO), имейл маркетинг и социални медии. В зависимост от вашия малък бизнес и индустрия някои стратегии ще работят по-добре от други.

Ключът е да се експериментира с всички възможни канали. В крайна сметка това е един процес на опити и грешки, докато се открие кое е най-ефективно за вашата целева аудитория.

Уеб дизайн компания за създаването на Вашия бизнес сайт

Изборът на Уеб дизайн компания за създаването на Вашия бизнес сайт

Уеб дизайн компанията ще бъде Вашият партньор в осъществяването на всичко, което разгледахме по горе. Със нашия бизнес модел ще спестите време в краткосрочен план и пари в дългосрочен план. Главната идея за създаването на компанията ЕМ ДИЗАЙН НЕТ е да помага в развитието малкия и средния бизнес като предоставя достъпни решения. Спестете време и пари за изработване на скъпи сайтове. Предлагаме Ви огромно разнообразие от сайтове на ниски цени категоризирани според различни видове бизнес дейности.

Не се колебайте да се свържете с нас на ☎ 0885 65 55 70 или направете запитване от контактната форма

Виж също:

Изработка на сайтове в Пловдив в BGtop
Top